Főoldal

Önkéntes regisztráció

Tisztelt Regisztráló Önkéntes!

Köszönjük, hogy a regisztrációs űrlap kitöltésével jelentkezik a PÉNZ7 programra, és a program „nagyköveteként” szerepet vállal a Magyarországon már kilencedik alkalommal megvalósuló PÉNZ7 programsorozat tanóráinak megtartásában!

Néhány fontos információ a regisztrációhoz:

A regisztráció célja, hogy pedagógust válasszon az önkéntes tevékenysége végzéséhez.

Egy regisztráció során maximum három pedagógust választhat, akár egy helyszínen, akár három különböző iskolában (természetesen, amennyiben ideje engedi, lehetősége van további önkéntes órák vállalására is, ehhez azonban egy másik e-mail címmel újabb regisztrációt kell elvégeznie).

Lehetőség van pedagógus kiválasztása nélkül is regisztrálni, mert előfordulhat, hogy a regisztráció pillanatában az Ön által preferált területen nem található önkéntes segítséget kérő pedagógus, vagy már mindegyik ilyen személyhez történt hozzárendelés korábban. Ebben az esetben szüksége lesz némi türelemre, míg regisztrál az Ön által preferált terület vagy intézmény egy pedagógusa.

A regisztráció menete

1. lépés: munkaadói intézményi kód megadása.
Ezt pénzügyi önkéntesként az ön munkahelyéül szolgáló pénzintézet egy, a program koordinálásában segítő munkatársától kérheti, vállalkozóként pedig a Junior Achievement Magyarország munkatársaitól érdeklődhet a +36 (70) 272 2312-es telefonszámon vagy a penz7@ejam.hu e-mail címen.

2. lépés: vállalt óraszám kiválasztása

A fenti két adat megadása után lehetősége van eldönteni, hogy választ pedagógust az önkéntesi tevékenységéhez, vagy enélkül folytatja a regisztrációt.

Regisztráció pedagógus választás nélkül

Amennyiben nem választ pedagógust (ezt a regisztrációt, majd belépést követően bármikor lehetősége van utólagosan is megtenni), lehetősége van bejelölni, hogy melyik régióban/megyében (többszörös választási lehetőséggel) kívánja végezni önkéntesi tevékenységét, illetve megadhatja az ÜZENET mezőben, hogy melyik iskolában vagy konkrétan kivel szeretne együttműködésben részt venni a tanórán.
Ezzel segíti a Junior Achievement Magyarország Alapítvány (JAM) munkatársainak munkáját a későbbi pedagógusválasztás folyamatában, amennyiben azt nem önállóan végzi.

A regisztráció a személyes adatok (név, e-mail, telefonszám) megadásával fejeződik be.

Regisztráció pedagógus kiválasztásával

A pedagógus választás folyamata 4 szűrő segítségével történik: RÉGIÓ, TELEPÜLÉS, ISKOLA, PEDAGÓGUS.
Csak azok a régiók, települések és iskolák jelennek meg a listákban, ahol az adott témakörben önkéntes segítségét kérő pedagógus regisztráció történt az önkéntes intézménynek megfelelő témakörben.

A 2. lépésben megadott vállalt óraszám függvényében van lehetősége egy, kettő, vagy három pedagógust kiválasztani (akár három különböző régióban/településen/intézményben).

*** FONTOS!! *** : a regisztráció során nem kerülnek letárolásra a szűrőkben kiválasztott helyszín (RÉGIÓ, TELEPÜLÉS, ISKOLA) adatok!
Ha nem talál a lehetőségeinek/igényeinek megfelelő helyen pedagógust, akkor javasoljuk a Pedagógus választás nélküli regisztrációt, ahol lehetősége van bejelölni, hogy melyik régióban/megyében (többszörös választási lehetőséggel) kívánja végezni önkéntesi tevékenységét, illetve megadhatja az ÜZENET mezőben, hogy melyik iskolában, vagy konkrétan kivel szeretne együttműködésben részt venni a tanórán.

A regisztráció a személyes adatok (név, e-mail, telefonszám) megadásával fejeződik be.

Amennyiben a regisztráció időpontjában nincs lehetősége pedagógust választani, vagy később további pedagógus hozzárendelést szeretne végezni, ezt két módon teheti meg:

1. a regisztráció után a Junior Achievement Magyarország Alapítvány (JAM) munkatársai tudják ezt elvégezni az Ön közreműködésével (pl. megadhatja az ÜZENET mezőben, hogy melyik iskolában vagy konkrétan kivel szeretne együttműködésben részt venni a tanórán).

2. önállóan is lehetősége van pedagógus hozzárendelésre a regisztráció elvégzése, majd bejelentkezés után

Ehhez a honlap jobb felső részén (a regisztrációs fültől balra) látható BEJELENTKEZÉS gombra kell kattintani. A megjelenő oldalon a regisztráció során megadott e-mail cím és jelszó beírása után be kell jelentkeznie.
Belépés után automatikusan a Pedagógus hozzárendelés oldal jelenik meg, ahol láthatja a regisztráció során korábban megadott adatait, valamint a fentiekben leírt módon van lehetősége pedagógust választani.

- a JAM munkatársainak az elérhetőségét a regisztrációt visszaigazoló e-mailben, vagy a Kapcsolat lapon találja meg.

Köszönjük figyelmét!

Miután beírta a munkaadói intézmény azonosító kódját, kattintson az alábbi gombra: