Főoldal

DIGITÁLIS SZIMAT KVÍZ 2021

 

A DIGITÁLIS SZIMAT KVÍZ 2021 JÁTÉKSZABÁLYZATA

KISKORÚ JÁTÉKOSOK SZÁMÁRA SZÜLŐI NYILATKOZAT

NAGYKORÚ (18 ÉVESNÉL IDŐSEBB) JÁTÉKOSOK SZÁMÁRA BELEEGYEZŐ NYILATKOZAT

 


 

A PÉNZ7 KVÍZEK újabb fejezetéhez érkeztünk, amikor létrehoztuk a gyakrlókvízek mellett a DIGITÁLIS SZIMAT KVÍZ online vetélkedőt. Idén 2021. március 1-31. között elérhető két korcsoport számára az alábbi linkeken a Kahooton:

10-14 éves játékosoknak

15 éves kortól

A több tucat korszerű fizetési móddal, PIN-kód- és jelszóvédelemmel és egyéb, a digitális biztonsággal kapcsolatos kérdést a Magyar Bankszövetség, a Mastercard, a Nemzeti Kibervédelmi Intézet szakértői dolgozták ki, valamint a FINTELLIGENCE Pénzügyi Kultúra Központok munkatársai lektorálták.

A 10-14 és a 15-21 év közötti, tanulói jogviszonnyal rendelkező diákok, nevük, születési dátumuk, és emailcímük megadásával értékes nyereményekért játszhatják az online vetélkedőt, ami azért az idősebb korosztály számára is izgalmas lehet versenyen kívül. A kvízzel bárki és bárhol tesztelheti a digitális biztonsággal kapcsolatos tudását.

Mindkettő korcsoportból a 10 legjobb, tehát a legrövidebb idő alatt jó válaszokat megadó játékos, meghívást kap a döntőbe, ahol valós idejű versenyben játszhat a fődíjért.

 

A Mastercard felajánlásából

 • gazdagabb lesz a 20 (korcsoportonként 10-10) legjobb játékos egy-egy BT sztereó vezeték nélküli fejhallgatóval;
 • továbbá a legjobb eredményt elérő 2 (korcsoportonként 1-1 fő) játékos  egy-egy Fitbit Versa 2 Okosóra Special Edition-t kap tehetsége elismeréséül cserébe.

 


 

EZT KELL TENNED, HOGY JÁTSSZ ÉS NYERHESS 2021. MÁRCIUS 1-31. KÖZÖTT:

 1. Olvasd végig a Játékszabályzatot!
 2. Olvasd el, nyomtasd és töltsd ki helyesen a rád vonatkozó nyilatkozatot!
 3. Nyisd meg életkorodnak megfelelően a játékot az alábbi hivatkozások egyikén:
  1. korcsoport, 10-14 évesek: https://play.kahoot.it/v2/?quizId=d6a2ee0a-bd14-404b-85f1-b84792c4cd87
  2. korcsoport, 15-21 évesek: https://play.kahoot.it/v2/?quizId=89c1ce44-93a4-4ed9-a449-bde0b7cc2345
 4. Még nem regisztráltál a Kahooton? Sebaj! Egy emailcím kell hozzá és egy perc az egész. Vendégként is játszhatsz regisztráció nélkül. Ha már játszottál korábban a Kahooton, akkor máris spóroltál egy percet, hogy játszhass.
 5. Válaszd egyéni játékodhoz a "Classic mode" feliratot
 6. Add meg a képernyőn megjelenő jéték PIN számkódját a www.kahoot.it oldalon, vagy a Kahoot! alkalmazásban. Javasoljuk, ez utóbbit válaszd, de mindenképpen egy másik eszközt, hogy a képernyőképek közötti váltogatás ne rabolja az idődet.
 7. A "Nick name" mezőbe írd be a teljes neved, ahogy a Játékszabályzatban olvastad
 8. Indítsd el a "Start" gombbal a játékot
 9. Teszteld a digitális biztonsággal kapcsolatos tudásod és játszd végig a kvízt legjobb gyorsaságod szerint
 10. A játék végén a pontszámlistáról, vagy a Kahoot honlap, vagy telefonos applikáció "Reports" feliratú menüjében a játékban elért eredményedről készíts fényképet, vagy képernyő képet
 11. Küldd el a rád vonatkozó megfelelően kitöltött nyilatkozatot és az erdményedről készített képet az info@penz7.hu emailcímre, a tárgyban szerepeljen: Digitális Szimat Kvíz 2021

 

Korosztályonként sorrendben a 10 legjobb eredményt elérő játékos emailben kap meghívást a döntőbe 2021. április 9-ig. Bízzunk benne együtt, hogy TE is köztük leszel!