Főoldal

« Vissza a Hírek oldalra

2018-ban is szükség van pénzügyi és vállalkozói önkéntesekre!

Már több mint 900 iskola jelentkezett a programba decemberig! Több száz szakértő önkéntes részvételét kérik és várják szerte az országban különböző korosztályokban a diákok.

Reméljük sokan tudják már, hogy a Pénz7 program 2018. március 5-9. között kerül megszervezésre. A 2018-as Pénz7 pénzügyi témája az „Okosan a hitelekről”, amely kiemelten fontos ismeretanyag a mindennapi pénzügyek terén. A program fontos eleme az idei évben is az önkéntes szakértők iskolai bekapcsolódása.
 
A European Money Week és a hazai Pénz7 alapszabálya szerint a teljes hét iskolai programjai NON-BRANDED-ek, más szóval gazdálkodó szervezet saját nevével nem vehet részt rajta, kereskedelmi brand, logó nem jelenhet meg az iskolákban, és for profit cég nem végezhet marketing, PR tevékenységet az iskolai események során. Ezt a szabályt az egyéni regisztráció során, a felhasználói feltételekkel együtt minden jelentkező elfogadja.
 
Az önkéntesek a Pénz7 küldötteként, pénzügyi szakértőként vesznek részt a programban; egy olyan tanóra megtartásába kapcsolódnak be, melynek teljes tudásanyagát felkészült pedagógus csapat állította össze, és az EMMI felkérésére a magyarországi tananyagok fejlesztésével foglalkozó OFI (Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet) lektorálta. A korábbi években szervezett személyes felkészítő képzés helyett az önkéntesek számára idén részletes elektronikus segédletet biztosítunk. A regisztrált önkénteseknek e-mailben küldjük majd a részletekről a tájékoztatást.
 
A jelentkező önkéntesek intézményi kóddal regisztrálhatnak a Pénz7 portálon (így igazolják, hogy olyan intézményből érkeznek, amely tagja vagy partnere a programban a Bankszövetségnek, a szervezőknek).
A tavalyi évben megadott intézményi kódok továbbra is érvényesek. Ezekről külön emlékeztető levelet küldünk az elmúlt évben már önkénteseket küldő intézményeknek. Ha a levél nem érkezik meg 2017. december 12-én nap végéig, vagy még nincs intézményi kódja, de kész önkéntesek szervezésére, kérjük, jelentkezzen az info@penz7.hu címen.
 
Az önkéntesek regisztrációja a www.penz7.hu portálon történik, a jobb felső sarokban lévő regisztrációs gomb segítségével. Legkésőbb 2018. január 31-éig várjuk az önkéntesek regisztrálását, de a minél korábbi regisztrálás sokat segít a szervezés gördülékeny megvalósításában!

« Vissza a Hírek oldalra