Főoldal

« Vissza a Hírek oldalra

Csak egy hónap és indul a PÉNZ7! Elérhetők a PÉNZ7 új tananyagai

Immár kilencedik alkalommal indul el 2023. március 6-án a PÉNZ7 pénzügyi és vállalkozói témahét Magyarországon. A PÉNZ7 program digitális környezetben alkalmazható megoldásokkal is készül, hogy ezzel is segítse a résztvevő pedagógusok és önkéntesek munkáját, valamint ezen a módon hívja fel a diákok figyelmét a pénzügyi és vállalkozásfejlesztési témákra.

A tanórák korcsoportonként kidolgozott anyagai regisztrációt, majd a honlapon történő belépést követően elérhetők a „Tanároknak” és „Önkénteseknek” menüpontok alatt, a korábbi tanévek órai anyagai folyamatosan elérhetők. A középiskolák korosztályának órát tartó pedagógusoknak – akár otthoni vagy szakköri, projektnapi kiadható feladatként – lehetőségük van e-learning formájában is feldolgozni az egyes pénzügyi témaköröket. Az Iránytű a pénzügyekhez c. középiskolai tankönyv e-learning leckéi a https://elearning.penziranytu.hu/ oldalon (szintén regisztráció és belépés után) megtalálhatók.

Vegyen az Ön iskolája is részt a PÉNZ7-en! Témahetünk célja a pénzügyi és vállalkozói kultúra játékos, élményalapú fejlesztése, a témahét tanórán kívüli programjai is ezt támogatják.
Országszerte több száz önkéntes szakember áll rendelkezésre, hogy – akár online bejelentkezve – még tartalmasabbá, gyakorlatiasabbá tegyék a PÉNZ7 órákat. Amennyiben még nem csatlakoztak az idei programhoz, a kísérőprogramokon akkor is érdemes részt venni. Az idei PÉNZ7-hez kapcsolódó programok már elérhetők a honlap KÍSÉRŐESEMÉNYEK nevű menüpontjában.

Éljenek a lehetőséggel és regisztráljanak, illetve csatlakozzanak a kísérőprogramokhoz! Fejlesszük együtt a pénzügyi és vállalkozói kultúrát!

« Vissza a Hírek oldalra