Főoldal

« Vissza a Hírek oldalra

ÉLMÉNYPROGRAMMAL ZÁRULT A DIGITILÁS SZIMAT KIHÍVÁS FŐDÍJ SORSOLÁSA

Facebook bejegyzésben már értesülhettek a PÉNZ7 kísérőesemények követői, hogy a "Digitális Szimat Kihívás 2023" címmel meghirdetett, tudástesztből és nyereményjátékból álló digitális készségfejlesztő kvízjátékunk, a vártnál is nagyobb érdeklődés mellett zajlott (több mint 18 ezer játékos részvételével). A nyereményjátékra regisztrált felhasználók száma 5,500 e-mailcím volt, közülük, akik valós adatot adtak meg és a kvízt 80%-os, vagy annál jobb eredménnyel teljesítették, kerültek sorsolásra. 10 db páros Budapest Park koncertjegyet sorsoltunk ki:
Asztalos Amanda – T. Danny koncert
Beleznai Gusztáv – T. Danny koncert
Botos Roxana – Dzsúdló koncert
Csabák Blanka - Elefánt koncert
Fábián Liliána – Byealex koncert
Horváth Regina – Punnany Massif koncert
Kemenczei Gergő -  Punnany Massif koncert
Krajnik Csaba László – Elefánt koncert
Lévai Krisztina – Byealex koncert

Török Tamás – Dzsúdló koncert

Ők kaptak meghívást a fődíj sorsolással egybekötött élményprogramra. A Cyber Security Operations-nél, azaz a Kiberbiztonsági Operációs Központban, bepillantást nyerhettek az etikus hackelésbe. Megtapasztalhatták, hogy milyen munkát végeznek azok, akik sérülékenységi, támadási vizsgálatot végeznek egy vállalat applikációin. Bejutottak egy technológiai kutatólaborba is, amelynek látogatása során betekintést nyertek egy komplex hálózati rendszer összetételébe; hogyan kapcsolódnak egymáshoz a tűzfalak, proxyk, szerverek, a kriptográfia és ezekre építve hogyan zajlik a kutatás-fejlesztés nagyvállalati környezetben.

A játék főszervezőjét, a Magyar Bankszövetséget, Sütő Ágnes kommunikációért felelős főtitkárhelyettes képviselte. Köszöntőbeszédében felhívta a figyelmet arra, hogy a Digitális Szimat Kihívás jelentősége abban áll, hogy azok, akik gyakoroltak és végig játszották a kvízeket, máris felkészültebbek a kiberbűnözők támadásai ellen, mert sajnos Magyarországon minden egyes nap egy család, vagy egy vállalat elveszti a teljes megtakarítását felkészületlenség és óvatlanság miatt. A fődíjat Botos Roxána számára sorsoltuk ki a megjelent vendégek előtt. Roxána Tokajból érkezett a sorsolásra, pénzügyes felkészítőtanárával. Nyereménye egy 250 ezer forint értékű műszaki cikk vásárlási utalvány a Mastercard felajánlásával. Ezúton is gratulálunk!


Az alkalom ünnepélyességéhez külön hozzájárult a sok lelkes közreműködő: ezúton köszönjük a segítséget a Citi és a Mastercard munkatársainak.

A kvízek elérhetők a PÉNZ7 honlapján. Mindenki legyen okosabb, mint egy hacker!

 

 

 

« Vissza a Hírek oldalra