Főoldal

« Vissza a Hírek oldalra

MINDJÁRT ITT A PÉNZ7! ÖNKÉNTESEK FOGADÁSÁRA NYITOTT ISKOLAI OSZTÁLYOKAT KERESÜNK!

Kedves Pedagógus!
 
Ezúton köszönjük jelentkezését a jubileumi, idén ötödik alkalommal sorra kerülő, PÉNZ7 pénzügyi és vállalkozói témahétre. Az alábbiakban felhívjuk figyelmét néhány fontos lehetőségre.
 
 
LEGYEN EGYSZERŰ A PÉNZ7 TANÓRA!
 
A programnak kiemelten fontos eleme a szakmailag felkészült  önkéntesek szervezése és becsatlakoztatása a tanórákra, ahol ők nem önállóan tartanak órát, hanem a pedagógussal előre egyeztetve, az ő munkáját támogatják, a pályájuknak köszönhetően nyert tapasztalataik megosztásával.
 
 
FOGADJON ÖNKÉNTEST AZ ÓRÁJÁN!
 
A honlapunkon elérhető tájékoztatólevelekben az EMMI nem csupán arra biztatja az intézményvezetőket, hogy csatlakozzanak a köznevelési intézményekkel a témahéthez, hanem arra is, hogy munkatársaik fogadjanak az óráikon önkénteseket. Ez a regisztrációkor kiválasztható opció utólag is módosítható az űrlap megnyitásával a PÉNZ7 honlapon.
 
Idén, minden korábbi évnél nagyobb számban jelentkeztek az önkéntesek. Számuk mára meghaladta az 500 főt, és naponta nő köszönhetően a jelentkezési határidejük meghosszabbításának 2019. február 17-én 24 óráig.
 
Több száz önkéntes vár - főként budapesti - iskolára, hogy a diákok számára a pedagógusokkal együttműködve adjanak át pénzügyi és vállalkozási  ismerteket. FONTOS! A PÉNZ7 program MENTES minden marketing- és üzleti típusú tevékenységtől! Az önkéntesek soha nem céget, bankot vagy márkát képviselnek, termékajánlatokat semmilyen formában nem osztanak meg a tanóra során! Az önkéntesek a lektorált, próbatanításon átesett felkészítő anyagok ismeretében érkeznek a tanórára – segíteni a pedagógus munkáját. Kérjük, hogy a PÉNZ7 óra előtt mindenképp vegye fel a kapcsolatot az önkéntessel!
 
Szakmai együttműködő partnerünk a korábbi évekhez hasonlóan a Junior Achievement Magyarország Alapítvány, akik a pedagógusok és az önkéntesek közötti kapcsolatot támogatják. Hozzájuk bátran lehet fordulni kérdésekkel az alábbi elérhetőségeken:
penz7@ejam.hu
Irodai időben telefonon:
+36 30 996 0359
 
 
ÉLEN A LEGJOBBAK
 
Az európai program Magyarországon vitathatatlan eredményeket ért el többek között a csatlakozó iskolák, a pedagógusok, az őket tapasztalatukkal támogató szakmai önkéntesek és legfőképpen a megszólított gyermekek számosságának tekintetében. Köszönjük Önnek és minden munkatársának!
 
 
SIKERES FELKÉSZÜLÉS
 
Minden tananyagot megtalál a honlapon bejelentkezés után a Tanároknak menüpont Tananyag almenüpontja alatt. A webináriumok, felkészítő előadások felvételeinek internetes hivatkozásait  is ugyanitt fogja megtalálni, az egyes előadásokat követő 1-2 munkanapon belül.
 
 
Arra biztatjuk, hogy fogadjon az óráján PÉNZ7 önkéntest! Előre is köszönjük az együttműködő hozzáállást. Sikeres felkészülést kívánunk!
 
 
A PÉNZ7 szervezői

« Vissza a Hírek oldalra