Főoldal

« Vissza a Hírek oldalra

Kezdődik a felkészítés a pénzügyi témájú tanórákra

Köszönjük a jelentkezéseket a PÉNZ7 pénzügyi témájú tanóráinak megtartására. A biztosításokról szóló korosztályos tananyagok már elérhetőek a honlapon a regisztrált felhasználók számára; bejelentkezés után a Tanároknak, ill. Önkénteseknek menüpontok Tananyagok almenüpontjaiban. Ugyanitt lesznek elérhetőek a korszerű pénzkezelés - digitális biztonságról, és a vállalkozói témáról szóló tananyagok is, amelyek aktualitásáról újabb hírt adunk.

A PÉNZ7 hatodik évében az előző két évben bevált gyakorlatot folytatva korszerű, élő webes szakmai előadásokkal, azaz webináriumokkal is segítjük a 3-11. osztályosoknak órát tartó pedagógusok és önkéntesek felkészülését Pénzügyi biztonság témájú órák megtartásában. A webináriumokhoz az ingyenes Adobe Connect rendszeren keresztül élőben lehet csatlakozni (alkalmanként 100 fő), illetve az előadások később a Pénziránytű Alapítvány és a PÉNZ7 YouTube csatornákon keresztül bármikor megtekinthetők.

A webináriumok időpontja és tervezett témája:

Időpont

Téma

Előadó

2020. február 5. szerda

16:00 - kb. 17:30

REGISZTRÁCIÓ:

január 27-31. 

A biztosításokról szóló korosztályos tananyagok tartalma, az önkéntes szerepe a tanórákon, tanárfelkészítő e-learning használata, kísérő programok a PÉNZ7-en

Bernáth Julianna, Pénziránytű Alapítvány

2020. február 11. kedd

16:00 - kb. 17:00 

REGISZTRÁCIÓ:

február 3-7.

Szakmai háttérismeretek a biztosítások témájában

Karászi Gyöngyi,

Magyar Biztosítók Szövetsége

 

 

2020. február 18. kedd

16:00 - kb. 17:00

REGISZTRÁCIÓ:

február 10–14.

A korszerű pénzkezelés – digitális biztonságról szóló korosztályos tananyagok tartalma, az önkéntes szerepe a tanórákon, szakmai háttérismeretek a témában

Sütő Ágnes,

Magyar Bankszövetség

Dr. Pál Zsolt, FINTELLIGENCE Pénzügyi Kultúra Központ

 

A webináriumokon való részvétel minden alkalommal külön előzetes regisztrációhoz kötött, a belépés pontos részleteit a regisztrációkor megadott e-mail címre küldjük el a regisztráció lezárása után. Egy regisztráció egy alkalomra szól, aki több webes előadáshoz is szeretne csatlakozni, minden alkalom előtt újra kell jeleznie szándékát.

A február 18-i harmadik webinárium regisztrációs linkje (február 10-14-ig, illetve a férőhelyek beteléséig él): https://online-kerdoiv.com/index/v/h/p7web0218

A további webináriumokra való regisztrációhoz szükséges linket a fenti táblázatban megjelölt regisztrációs időszak alatt a www.penz7.hu honlap nyitó oldalán találhatják meg.

A webináriumok élő megtekintéséhez vezetékes internettel vagy gyors, megbízható wifi eléréssel rendelkező eszközre van szükség. Mikrofon nem szükséges, az előadások során és a végén is chaten keresztül lehet az adott témával kapcsolatos kérdéseket feltenni az előadónak. (Szervezési kérdésekben a www.penz7.hu oldalon és az ott található elérhetőségeken lehet tájékozódni.)

Amennyiben a webináriumokkal kapcsolatos kérdése van, keressen minket a penziranytu@penziranytu.hu e-mail címen!

 

 Üdvözlettel:

 a PÉNZ7 szervezői

« Vissza a Hírek oldalra