Főoldal

« Vissza a Hírek oldalra

Elérhető a pénzügyi téma tananyaga

A PÉNZ7 hetedik évében az előző három évben bevált gyakorlatot folytatva korszerű, élő webes szakmai előadással, azaz webináriummal is segítjük a 3-11. osztályosoknak órát tartó pedagógusok, és az órákat támogató önkéntesek felkészülését a Tudatos pénzkezelés a családban – CSALÁDI KÖLTSÉGVETÉS pénzügyi témájú órák megtartásában.

A webinárum február 10-én 16:00-kor, Zoom platformon kerül megrendezésre, így a rendezvényhez élőben lehet csatlakozni, illetve az előadás később ezen a YouTube csatornán keresztül bármikor megtekinthető.

A webináriumon való részvétel külön előzetes regisztrációhoz kötött, amelyre EZEN A LINKEN van lehetőség jelentkezni.

Regisztrációs időszak: 2021. január 27. (szerda) - február 7. (vasárnap)

A Zoom platform letöltésére és telepítésére vonatkozó rövid technikai tájékoztatónkat, a csatlakozáshoz szükséges linket, illetve belépési kódot és jelszót a regisztráció lezárását követően küldjük a jelentkezők által megadott e-mail címre.

A webinárium élő megtekintéséhez vezetékes internettel, vagy gyors, megbízható wifi eléréssel rendelkező eszközre van szükség. Mikrofon és kamera nem feltétlenül szükséges, az előadás során és a végén is elsősorban chaten keresztül lehet a témával kapcsolatos kérdéseket feltenni.

A témahétre regisztrált felhasználók részére a pénzügyi tananyagok a PÉNZ7 honlapján, belépés után a Tanároknak-Tananyagok és az Önkénteseknek-Tananyagok menüpont alatt, digitális formában már elérhetőek.
Amennyiben a webináriummal kapcsolatos kérdése van, keressen minket a penziranytu@penziranytu.hu e-mail címen!

« Vissza a Hírek oldalra