Főoldal

HÍREK, ESEMÉNYEK

2019-ben is több tízezer diák várja az iskolákban a pénzügyi és vállalkozói önkénteseket!

Már több száz iskola jelentkezett a programba decemberig! Több száz szakértő önkéntes részvételét kérik és várják szerte az országban különböző korosztályokban a diákok a legújabb PÉNZ7-en is.

Tovább »

Megkezdődött a PÉNZ7 pénzügyi és vállalkozói ÖNKÉNTESEK REGISZTRÁCIÓJA!

Már több mint 900 iskola jelentkezett a programba! Több száz szakértő önkéntes részvételét kérik és várják szerte az országban különböző korosztályokban a diákok a legújabb PÉNZ7-en is.

Az önkéntesek regisztrációja a www.penz7.hu portálon történik, a jobb felső sarokban lévő regisztrációs gomb segítségével. Az eredetileg meghirdetett 2019. január 31-ei határidő helyett 2019. FEBRUÁR  17-ÉIG várjuk az önkéntesek regisztrálását, de aki korábban regisztrál, az több iskola közül választhatja ki a számára legmegfelelőbb partneriskolát!

A budapesti iskolák osztályai szinte azonnal, a regisztrációik pillanatában megtalálják az önkénteseiket. Kérjük, aki csak teheti vidéki iskolát válasszon a regisztrációja alkalmával.

Tovább a részletes hírhez

 

Tovább »

Széleskörű együttműködés támogatja a diákok pénzügyi tudatosságának fejlesztését

Hatoldalú együttműködési megállapodást írtak alá a Pénz7 köznevelési témahét 2018/2019. tanévi megvalósítására

A 2018/2019-es tanév rendjében meghirdetett pénzügyi és vállalkozói témahéten, vagyis a Pénz7 programban, immár ötödször vehetnek részt az iskolák. A témahetet állami, piaci és civil szervezetek is támogatják. Az előző tanévben a Pénz7-en közel 1.250 iskola 202 ezer diákja vett részt, amely európai rekordnak számít. Idén is megkezdődött az iskolai regisztráció, eddig már 387 intézmény több mint 72 ezer diákja regisztrált be a témahétre. A www.penz7.hu oldalon keresztül tudnak bekapcsolódni az általános- és középiskolák országszerte a programba.

Tovább »

Ismét MEGKEZDŐDÖTT a PÉNZ7 ISKOLAI REGISZTRÁCIÓJA!

Kérjük, regisztrálja iskoláját mihamarabb – lehetőleg 2018. november 30-áig!
A regisztrációt a jobb felső sarokban lévő Regisztráció menüpont segítségével kezdheti meg.

Tovább »

PÉNZ7 2019

Az előző négy tanév rendkívül kedvező tapasztalatai és a kiemelkedő iskolai érdeklődés alapján a 2018/2019. tanítási évben ismét megrendezésre kerül a pénzügyi és vállalkozói témahét, a Pénz7, amely az European Money Week és a Global Money Week nemzetközi programokhoz is kapcsolódik.

Tovább »