Főoldal

HÍREK, ESEMÉNYEK

Ismét személyesen tartott tanórát Varga Mihály pénzügyminiszter

Ha az iskolákból pénzügyileg tudatosabb emberek kerülnek ki, akik jó döntéseket hoznak majd felnőttként a saját pénzügyeikre vonatkozóan, akkor a családokat stabilabb helyzetbe lehet hozni, többletjövedelemhez lehet juttatni - mondta Varga Mihály a Szent József Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnáziumban tartott pénzügyi tanóráját követően. A pénzügyminiszter a PÉNZ7 2015-ös indulása óta önkéntesként népszerűsíti a diákok pénzügyi tudatosságra nevelését. A tavalyi évben online tartotta meg tanóráját, idén azonban ismét személyesen köszönthette a diákokat.

Tovább »

Kísérőesemények és PÉNZ7 KVÍZEK

Bejelentkezés nélkül is elérhetők a kísérőesemények a diákok számára, és idén is folytatjuk a PÉNZ7 KVÍZEK sikersorozatunkat, megtakarítások, pénzügyi tervezés témában kerültek fel az újabb kvízek, felölelve az órai prezentáció anyagát: https://www.penz7.hu/penz7-kviz.cshtml.

Tanuljanak játszva a gyerekekkel a pénz megfelelő kezeléséről!

Tovább »

WEBINÁRIUM IS SZÍNESÍTHETI A PÉNZ7 KÖZÉPISKOLAI PROGRAMJÁT

A Befektető-védelmi Alap kifejezetten az idei PÉNZ7-re készített a témahét szervezőivel együttműködésben „Befektetéseink tervezése és biztonsága” címmel középiskolás diákoknak szóló webináriumi előadást.

Tovább »

Pénziránytű Tanári Díj nyertes projekt- és foglalkozástervek

A Pénziránytű Alapítvány 2022-es Tanári Díj pályázatának nyertes pályaművei, jó gyakorlat projektek és foglalkozástervek pénzügyi tervezés, megtakarítások, illetve digitális pénzügyi biztonság témákban elérhetők az Alapítvány honlapján, melyekkel színesíthetők az iskolai programok, így nemcsak néhány óra, hanem akár több pénzügyi projektnap is szervezhető a témahéten. Mindezek mellett a 2016-os év pénzügyi tervezés, megtakarítás témájú tananyagai változatlan formában továbbra is használhatók az idei PÉNZ7-en is.

Tovább »

MÁR ELÉRHETŐK A LEGÚJABB TANANYAGOK A SIKERES ÓRAI FELKÉSZÜLÉSHEZ!

Tovább »