Főoldal

HÍREK, ESEMÉNYEK

Indul a PÉNZ7! Elérhetők a PÉNZ7 új tananyagai és elindultak a kísérőprogramok

Immár nyolcadik alkalommal indul el 2022. március 7-én a PÉNZ7 pénzügyi és vállalkozói témahét Magyarországon. A PÉNZ7 program digitális környezetben alkalmazható megoldásokkal is készül, hogy ezzel is segítse a résztvevő pedagógusok és önkéntesek munkáját, valamint ezen a módon hívja fel a diákok figyelmét a pénzügyi és vállalkozásfejlesztési témákra. A programra a www.penz7.hu honlapon tudnak regisztrálni a témahét kezdetéig - a honlap jobb felső részén "Regisztráció" feliratú ikonra kattintva.

Tovább »

PÉNZ7 2022 – várjuk az iskolák regisztrációját, döntsük meg az eddigi rekordot!

A PÉNZ7 pénzügyi és vállalkozói témahét az Emberi Erőforrások Minisztériumának irányításával az iskolai tanrendbe illeszkedve valósul meg. Célja, hogy a diákok gyakorlati pénzügyi ismeretanyaggal bővíthessék tudásukat.  A témahét címe 2022-ben: a Pénzügyi tervezés, megtakarítások. Emellett jövőre is a PÉNZ7 részét képezi egy vállalkozói kompetenciafejlesztő kérdéskör is: InnoVÁL(L) - Vállalkozz okosan!

Tovább »

PÉNZ7 2022 - REGISZTRÁCIÓ

Tovább »

ESEMÉNYNAPTÁR 2021/2022. tanítási év

Tovább »

Összefogás a diákok pénzügyi és vállalkozói ismereteinek fejlesztéséért

Hat szervezet írta ma alá azt az együttműködési megállapodást, amelyben a diákok pénzügyi és vállalkozói ismereteinek további fejlesztését vállalják a 2021/2022-es tanévben megvalósuló PÉNZ7 témahetének keretében.

 

Tovább a hírhez

Tovább »