Főoldal

HÍREK, ESEMÉNYEK

Kísérőesemények és PÉNZ7 KVÍZEK

Bejelentkezés nélkül is elérhetők a kísérőesemények a diákok számára, és idén is folytatjuk a PÉNZ7 KVÍZEK sikersorozatunkat, megtakarítások, pénzügyi tervezés témában kerültek fel az újabb kvízek, felölelve az órai prezentáció anyagát: https://www.penz7.hu/penz7-kviz.cshtml.

Tanuljanak játszva a gyerekekkel a pénz megfelelő kezeléséről!

Tovább »

WEBINÁRIUM IS SZÍNESÍTHETI A PÉNZ7 KÖZÉPISKOLAI PROGRAMJÁT

A Befektető-védelmi Alap kifejezetten az idei PÉNZ7-re készített a témahét szervezőivel együttműködésben „Befektetéseink tervezése és biztonsága” címmel középiskolás diákoknak szóló webináriumi előadást.

Tovább »

Pénziránytű Tanári Díj nyertes projekt- és foglalkozástervek

A Pénziránytű Alapítvány 2022-es Tanári Díj pályázatának nyertes pályaművei, jó gyakorlat projektek és foglalkozástervek pénzügyi tervezés, megtakarítások, illetve digitális pénzügyi biztonság témákban elérhetők az Alapítvány honlapján, melyekkel színesíthetők az iskolai programok, így nemcsak néhány óra, hanem akár több pénzügyi projektnap is szervezhető a témahéten. Mindezek mellett a 2016-os év pénzügyi tervezés, megtakarítás témájú tananyagai változatlan formában továbbra is használhatók az idei PÉNZ7-en is.

Tovább »

MÁR ELÉRHETŐK A LEGÚJABB TANANYAGOK A SIKERES ÓRAI FELKÉSZÜLÉSHEZ!

Tovább »

Indul a PÉNZ7! Elérhetők a PÉNZ7 új tananyagai és elindultak a kísérőprogramok

Immár nyolcadik alkalommal indul el 2022. március 7-én a PÉNZ7 pénzügyi és vállalkozói témahét Magyarországon. A PÉNZ7 program digitális környezetben alkalmazható megoldásokkal is készül, hogy ezzel is segítse a résztvevő pedagógusok és önkéntesek munkáját, valamint ezen a módon hívja fel a diákok figyelmét a pénzügyi és vállalkozásfejlesztési témákra. A programra a www.penz7.hu honlapon tudnak regisztrálni a témahét kezdetéig - a honlap jobb felső részén "Regisztráció" feliratú ikonra kattintva.

Tovább »